Rss
Submit a New Listing

Geld Lenen Vergelijken

Als u het aanbod van leningen wilt vergelijken dan zult u eerst aanbod moeten ontvangen, maar een kredietverstrekker stuurt u niet zomaar een aanbieding. Daar zult u zelf achteraan moeten. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en dat maakt het een effectieve manier om het aanbod van diverse kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Hoe gaat het vergelijken van geld lenen in zijn werk?

Het begint met het uitzoeken van een lening die bij u past.

Persoonlijke lening of een doorlopend krediet?

Vervolgens vraagt u een offerte aan bij een aantal kredietverstrekkers voor de gekozen leningsvorm én voor het bedrag dat u graag wilt lenen. Bij het aanvragen van een offerte geeft u ook uw inkomen en uw uitgaven op. De kredietverstrekker zal ook een BKR toetsing uitvoeren. Staat u daar negatief geregistreerd? Dan maakt u weinig kans op het afsluiten van een nieuwe lening. U zult dan eerst al uw andere schulden af moeten lossen.
Wanneer alles bij stap twee in orde is zal de kredietverstrekker u een offerte opsturen.
Zodra u van alle kredietverstrekkers een offerte hebt ontvangen kunt u de offertes met elkaar vergelijken. Kijk naar de lage rente, maar ook naar de voorwaarden omtrent aflossen.
Ga in op de offerte waarvan u denkt dat deze het beste bij u past. U kunt u altijd nog extra laten informeren door de betreffende kredietverstrekker.

Lenen tegen een lage rente is mooi meegenomen, maar leen alleen als u écht geen andere keuze heeft niet omdat u goedkoop kunt lenen. Sparen is nog altijd de beste manier om een product te financieren. Verantwoord lenen is na sparen de beste manier, zorg er dus voor dat u alle opties goed overweegt en u goed laat informeren.

468 ad